top of page

MEER DAN 40 JAAR ERVARING MET MITSUBISHI

Autobedrijf Eric de Kort levert gebruikte, nieuwe en gereviseerde onderdelen van het merk Mitsubishi. Andere merken voeren wij niet.

 

Met meer dan 40 jaar Mitsubishi ervaring weten wij wat goed is voor uw Mitsubishi, maar ook wat niet. Daar plukt u de vruchten van.

 

Kom langs, laat ons per e-mail of telefonisch weten welk onderdeel u zoekt en wij helpen u verder. Dit zorgt ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt en niet onnodig hoge kosten moet maken en niet vooruit kunt, omdat u ergens het verkeerde onderdeel heeft besteld.

Al onze onderdelen worden geleverd met garantie. De op voorraad liggende onderdelen zijn uitgebreid getest en gecontroleerd voordat wij deze uitleveren.  Hierdoor weten wij zeker dat wij u de beste kwaliteit leveren, zodat u zorgeloos nog jaren van uw Mitsubishi kunt genieten.

Een origineel Mitsubishi onderdeel is altijd de beste keus, zelfs bij gebruikte onderdelen.

Wij adviseren onze klanten dus altijd te kiezen voor originele "Genuine Parts" welke door Mitsubishi geleverd worden. Uit ervaring weten we dat de kwaliteit van goedkopere imitatie onderdelen vaak te wensen over laat. Om iedereen tevreden te houden kunnen wij natuurlijk wel imitatieonderdelen leveren.

Grondlegger Eric de Kort kwam al in zijn jeugd in aanraking met het merk Mitsubishi. Toen al sloeg de vonk over. De liefde voor het merk ging zover dat hij decennia terug Mitsubishi Onderdelen is begonnen. Vanaf dag een wist men hem te vinden. 

 

Zijn bedrijf is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, inmiddels is 2200m2 magazijnoppervlakte gevuld met meer dan 100.000 gecontroleerde Mitsubishi onderdelen.

 

Eric de Kort BV is een professioneel Mitsubishi onderdelen bedrijf en heeft alle apparatuur in huis om onderdelen te reviseren en/of te testen.

 

Wat is het doel van Eric en zijn team? Ze willen beter zijn! Niet voor niets bestaat Mitsubishi Onderdelen al zo lang. Door kwaliteit te leveren, met u mee te denken en u een eerlijk advies te geven.

Dus, heeft u Mitsubishi onderdelen nodig? Zoek niet verder. Kies voor superieure kwaliteit en service. Welk Mitsubishi onderdeel u ook zoekt, wij hebben het hoogstwaarschijnlijk in huis. Ons team staat voor u klaar! En de koffie trouwens ook…

Tot snel!

Eric de Kort

Eric de Kort, Spécialiste PHEV Mitsubishi Outlander
Recup Mitsubishi, spécialiste des pièces Mitsubishi

Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw Mitsubishi? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

E-mail naar: info@ericdekort.nl, bel ons op +31 (0) 416 28 01 79, bezoek ons bedrijf Eric de Kort (EDK) in Kaatsheuvel (1 km van de Efteling) Nederland, of neem contact met ons op via het contactformulier.
Wij zullen u dan zo spoedig als mogelijk antwoorden.

bottom of page